Vacature:

BEHEERS JIJ DE FIJNE KNEEPJES VAN ONS VAK?

Dan maken wij graag kennis met een (ervaren) Masseur die aantoonbare ervaring heeft met de behandelingen die wij binnen onze praktijk bieden:

  • Sport massage
  • Ontspanning massage
  • Cupping massage
  • Hotstone massage

LdMassage is onderdeel van de Matrixx Personal Training Studio in Heerhugowaard waardoor een combinatie ontstaat van allround begeleiding, massage, voeding, fysiotherapie en andere activiteiten.

Ben jij een energieke Loondienster (of een yoga docente die de combinatie wilt gaan maken) die, 10-20 uur per week mogelijkheid voor uitbreiding, een enthousiaste bijdrage kan leveren aan onze praktijk. Reageer dan voor 15 april 2019.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Bepaalde Tijd

Personal Training

Wil je werken aan een positieve levensstijl, boordevol energie in combinatie met gezond eten?
Samen kunnen we dit waar maken en geef ik je de sleutels om dit ook na het bereiken van jouw GOAL vast te houden!

Afvallen

Wil je een maatje minder?

Gewicht verliezen

Blijf je lichaam prikkelen om beter te presteren door een persoonlijk trainingschema in combinatie met een voedingspatroon, dat past bij jouw leefwijze.

In vorm blijven

Gaat er van alles hangen?

In vorm komen

Voorkom erger!
Laten we samen werken aan een lichaam dat past bij jouw uitstraling. Ik ben hiervoor jouw motivator!

Mobiliteit

Wil je werken aan je mobiliteit?

Lenigheid

Laat positieve elementen met elkaar in balans komen door gerichte spiertrainingen en -oefeningen, speciaal gericht op een betere mobiliteit en een mooi en lenig lichaam.

Spier opbouw

Waar zijn jouw spierballen?

Kracht

Ontdek ze door kracht- en cardio oefeningen te combineren. Meer spierkracht ontwikkelen om zwaarder te kunnen tillen? Of wil je spieren ontwikkelen voor een betere look? Bij al deze doelstellingen werk je aan meer spiermassa en gezondere, krachtige spieren.

Conditie

Hoe is je uithoudingsvermogen?

Uithoudingsvermogen

Wil je je de hele dag door beter voelen, sterker zijn en ook beter slapen? Door regelmatige beweging verbeter en vergroot je de zuurstofopname in je lichaam. Hoe meer zuurstof, hoe beter je conditie. Neem gerust contact op om hier samen aan te werken.

Blessure herstel

Last van blessures?

Blessure begeleiding

Beweging is een belangrijk element bij herstel, dit voorkomt klachten. Spierkracht en bewegen zorgt voor positieve energie. In samenwerking met deskundige fysiotherapeuten werken we aan voorkomen en genezen van (sport-)blessure.

LisetteduijnPT massage

Genoeg over ons

Laten we het over jou hebben.

Waar wil je informatie over hebben?
Personal TrainingGroep trainingBoksenSportvastenHormonen