Samenwerking

Lisette Duijn

Mijn naam is Lisette Duijn. Integer, veelzijdig en professioneel zijn kernwoorden die mij het best omschrijven. Met veel passie voor het menselijke lichaam heb ik mijn eigen bedrijf opgezet bestaande als Ld-massage praktijk en Matrixx Personal Training Studio.
Tijdens mijn opleidingen heb ik veel kennis vergaard over het menselijk lichaam. Als Masseur en Personal Trainer weet ik hoe belangrijk het is om het lichaam gezond en in balans te houden, hierbij speelt massage een belangrijke rol in het herstel proces.

Wilt u graag een afspraak met mij maken?

afspraak

Waarom een massage?

Zo gaan we te werk

Voor een optimaal resultaat.

Sportmassage

Sportmassage is gericht op het onderhouden van de conditie van je spieren, die stevig onderhanden worden genomen door middel van strijkingen en knedingen. Het verhoogt de doorbloeding en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Dit zorgt voor een betere voorbereiding of een sneller herstel waardoor je minder last hebt van krampen en verzuring in spieren. Ook geschikt voor niet sporters.

Ontspanningsmassage

Ben je vermoeid, heb je last van pijnlijke of verkrampte spieren en wil je dat de spanning van de spieren af- en je energie toeneemt dan is een ontspanningmassage erg geschikt voor jou. Ontspanningsmassage is een heerlijke massage om spieren te stimuleren en de doorbloeding te activeren. Het helpt tegen stress, bevordert ontspanning van lichaam en geest en geeft energie.

Hydromassage

Bij hydromassage lig je op je rug op een kussen gevuld met warm water van ongeveer 38 graden. Door de combinatie van warmte en massage krijg je een diepe ontspanning, goede doorbloeding van de spieren en zullen de afvalstoffen worden afgevoerd. Bij de hydromassage wordt gebruik gemaakt van veel massage-olie, die door de warmte van het waterkussen nog sneller in het lichaam wordt opgenomen. Door een samenspel van de massage, de olie en het warme waterkussen is deze massage echt een weldaad voor het lichaam. Deze massage is ideaal voor zwangere vrouwen of personen die niet graag op hun buik liggen.

Cuppingmassage

De cuppingmassage is bedoeld om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. Ook spierkrampen kunnen met behulp van deze massagetechniek naar het huidoppervlak worden getrokken. De massage wordt uitgevoerd met speciale cupjes. Deze cupjes worden vacuüm op de huid aangebracht. Door het vacuüm trekken van de huid en het naar de oppervlakte brengen van dieper gelegen klachten raken de spieren en de huid beter doorbloed. Hierdoor is het voor het lichaam mogelijk zich sneller en gemakkelijker te ontdoen van afvalstoffen. Hoewel de massage voor velen pijnlijk lijkt, kan de cuppingmassage toch worden ingedeeld in de massages die voornamelijk zijn bedoeld om te ontspannen.

Tarieven

Genoeg over ons

Laten we het over jou hebben.

Waar wil je informatie over hebben?
Personal TrainingGroep trainingBoksenSportvastenHormonen

Massage

Maak direct een afspraak

afspraak